Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

TOP 14 illóolaj szinergia készlet

57 230 Ft

Szállítás és garancia

Angol megnevezés: Top 14 Blends Set
Típus: 14db-os illóolaj keverék készlet
Tartalma:

19 készleten

Legfőbb keverékeink a Top 14 keverék készletünkben találhatók.

Akár olyan keveréket keres, amely segít enyhíteni az aggodalmait, vagy ami megnövelheti önbizalmát, vagy elősegítheti immunrendszerének erősítését, a Top 14 szinregia készletünk tökéletes készlet az Ön számára!

3 fő alkalmazási terült javasolt:

  • Párologtatáshoz az olajat csepegtesse diffúzorba!
  • Inhaláláshoz cseppentse kézi inhalátorba, vagy zsebkendőre, majd lélegezze be az illatot!
  • Helyi alkalmazás esetén hígítsa hordozóolajjal az alább megadott hígítási arányok szerint:

Diffúzorba tegyen Germ Fighter a baktériumok, vírusok ellen keverékből , hogy fertőtlenítse a teret, vagy keverjen össze vizet és ecetet egy spray palackban egy természetes háztartási tisztítószernek. Annak érdekében, hogy egészséges legyen – ha egyszer ki van téve – keverjen össze 1 csepp Germ Fighter a baktériumok, vírusok ellen keveréket 1 evőkanál választott hordozóolajjal, és masszírozza be a lábába – főleg lefekvéskor és reggel újra öltözés előtt! Helyi alkalmazásra hígítsa 2% -ra!

5% -os hígítással keverje össze a Szabad légutak (Respir Aid) keveréket hordozóolajban vagy balzsamban, és használja mellkasbalzsamként, hogy légutai kitisztuljanak.

Tegyen Citrus bomba (Citrus Burst) illóolaj keveréket a diffúzorába. Tegyen 10-15 cseppet a tisztítószerébe, hogy felfrissítse a tisztítandó felületet. Adjon 30 cseppet 2 csésze szódabikarbónához, és szórja a szőnyegre, hagyja legalább 30 percig hatni, majd porszívózza ki. Helyi alkalmazásra legfeljebb 1% -ig hígítsa!

További használati ötletekért látogasson el a Érzékiség, Elcsendesülés (Tranquil), Gyors enyhülés, Karácsonyi hangulat, Energiabomba, Emésztéskönnyítő, Agyserkentő, Szabad légutak, Immunerősítő, Fájó izmok, Relaxáció, Nincs több szúnyog, Citrus bomba, a Germ Fighter illóolaj keverék a baktériumok, vírusok ellen termékoldalaira.

Gyakran vásárolt termékek

Értékelések

0.0
0 out of 5
(0 értékelés)
„TOP 14 illóolaj szinergia készlet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

    Nagy tételben vásárolnál?