Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

ILLÓOLAJOK GYEREKEKNEK

 

Üdvözlünk a KidSafe kollekció oldalán. A Plant Therapy csapata hosszasan dolgozott azon, hogy olyan illóolajokat állítsunk össze melyek egyrészt biztonságosan használhatók gyermekeink környezetében, másrészt pedig, hogy a gyerkőcök számos problémájára kínáljunk természetes megoldást, illóolaj keverékek formájában.

Fedezd fel azokat az illóolajokat, melyek csakis olyan alapanyagokat tartalmaznak amiket biztonsággal használhatsz gyermekeid körül. 

A KidSafe illóolaj keverék termékcsaládunk kifejezetten gyermekeink számára készült. Legyen az egy lehorzsolt térd, bedugult orr, koncentrációs probléma, vagy alvászavar, illóolaj keverékeink mindegyikre megoldást nyújtanak. A keverékek Roll-On kiadásban is megvásárolhatók, melyeket előre higított összetételüknek és a kenőfejnek köszönhetően egyből rá is kenheted gyermeked sebére, vagy pollen allergia esetén akár mellkasára.

Szettjeink pedig a legnépszerűbb keverékeket kombinálják, így könnyítve példálul az iskolakezdés számos nehézségét (koncentrációs képesség javítása, immunrendszer erősítése, stb.) vagy akár az esti lefektetését.