Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Rólunk

Hogyan született meg a Plant Therapy Magyarország?

Sziasztok, Horváth Orsolya vagyok!

Teljesen véletlenül találtam rá a Plant Therapyra, még 2018-ban.

5 évet éltem Amerikában, és ez alatt az idő alatt sok új és jó dolgot felfedeztem. Mikor hazaköltöztem Magyarországra, sajnos nagyon nehezen tudtam beszerezni a megszokott termékeket.

Szeretett illóolajaim is ebbe a kategóriába tartoztak. Próbálkoztam rendelni az Amerikai Plant Therapy oldalról, de kisebb rendelés esetén sajnos a postaköltség szinte ugyanannyiba került, mint a rendelés, és sajnos a vám-eljárás miatt majdnem 1 hónapba telt, mire a kezemben tarthattam amire szükségem volt.

Feltűnt ugyan, hogy itthon nagyon könnyen elérhető több privát úton árusított illóolaj termékcsalád, amiket kipróbáltam, de az áruk elrettentett.

Ezen a ponton döntöttem el, hogy elhozom a Plant Therapyt Magyarországra.

Horváth Orsolya - planttherapy.hu

Kapcsolatfelvétel

Nem maradt más hátra, mintsem felvenni a kapcsolatot a céggel, hogy egy elég sajátos ajánlatot tegyek: szeretném képviselni őket, Plant Therapy Magyarország néven.

Mindenképp szerettem volna nem csak a terméket, de a filozófiájukat is elhozni Magyarországra, mivel a Plant Therapy Amerikában már akkoriban is egy nagyon sikeres és sokak által kedvelt, megbízható brand volt.

Ez az üzleti életben nem egy gyakori felállás, ezért Chris Jones, a Plant Therapy tulajdonosa rögtön kapcsolatba lépett velem, és néhány online videó-tárgyalás után felkért hogy látogassak ki hozzájuk Idahóba, ahol a Plant Therapy irodája és raktárai/gyárai találhatóak. Szeretne megismerni, és komolyan tárgyalni velem arról, mivel járna, ha ebbe belekezdenénk.

Természetesen nagyon örültem ennek a lehetőségnek, hiszen így esélyt kaptam betekinteni cég működésébe, kendőzetlenül.

Chris azt is szerette volna, ha minden osztályon eltöltök egy kis időt, legyen az raktár, teszt laboratórium, vagy telefonos ügyfélszolgálat, hogy igazán belelássak a cégbe.

Plat Therapy épülete Idaho Twin Falls

A jelen

Nagyon élveztem az ott töltött időt, megismerkedtem mindenkivel a csapatból, és igazán úgy éreztem, hogy tudok azonosulni azzal, amit képviselnek.

 

Az utam végén teljesen tisztán látszott hogy megvan a kölcsönös szimpátia és bizalom, így lett belőlünk Plant Therapy Magyarország.

 

Fantasztikus érzés hogy lehetőséget kaptunk elhozni a mi kis országunkba azt a minőséget, megbízhatóságot, és transzparenciát, ( és mindezt elérhető áron) amit a Plant Therapy képvisel.

 

És ez az egész egy okból jött létre:

Tőlünk, Nektek, Szeretettel!

Plant Therapy Magyarország

NSH Organics Kft. csapata