Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Blog

Plant Therapy:

KidSafe termékek…nem csak gyerekeknek!

Plant Therapy:

KidSafe termékek….nem csak gyerekeknek!

Ismered a KidSafe (gyermekek számára biztonságos) keverékeket és elgondolkoztál már azon, hogy magadon is szívesen kipróbálnád valamelyiket?

Ne izgulj, nem vagy egyedül, ugyanis ez a leggyakoribb kérdés, amit a Plant Therapy munkatársai kapnak.  Igen, az üvegcséken harsányak a színek, a betűtípus olyan, amit gyerekek is könnyen tudnak olvasni és cuki nevei vannak a keverékeknek, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a termékek nem lehetnek tökéletesek bármelyik korosztály számára.

Miért vannak KidSafe termékek?

A KidSafe (gyermekek számára biztonságos) termékcsaládot aromaterapeuták és szakemberek bevonásával hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk a szülőknek, hogy a 2 évesnél idősebb gyermekek gyakori problémáit enyhíteni tudjuk.

Ezeknek a termékeknek a megalkotásakor csak és kizárólag 100%-ban tiszta és hígítatlan illóolajokat használtunk, amiről aromaterápiás szakemberek nyilatkoztak, hogy megfelelően gyengédek és biztonságosak ahhoz, hogy a csöppségeken használjuk őket.

A KidSafe termékek jók felnőtteknek is?

Az igazi kérdés az, hogy mi tesz bármelyik illóolajat jóvá és hasznossá a felnőttek számára?

Csak azért, mert a KidSafe termékeket a gyermekeknél leggyakrabban felmerülő problémák észben tartásával alkottuk meg, az nem jelenti azt, hogy ezek a problémák felnőtteknél nem jelentkezhetnek. Természetesen ez azt sem jelenti, hogy varázslatos módon az illóolajok hatásosabbak egy 2 éves gyereken, mint egy 40 éves felnőttön. Jó hírünk az, hogy az illóolajok nem diszkriminálnak!

Az olajok, amiből a KidSafe keverékek készülnek ugyanazok, mint amiket minden nap használsz más problémák enyhítésére. Annyi a különbség, hogy nem tartalmaznak olyan olajokat, amikről tudjuk, hogy nagyobb kockázattal okozhatnak irritációt. Mivel az olajok, amiket használunk teljes erősségű, hígítatlan illóolajok, ugyanazt a hatást fejtik ki attól függetlenül, hogy ki használja.

Ez az amiért a KidSafe termékek ugyanúgy működnek rajtad is, mint a kicsiken!

Miért válaszd a KidSafe termékeket?

Az aromaterápia egy olyan személyes utazás, amit a saját szükségleteid szerint kell alakítanod. Mindenki más és más illatokat kedvel, ugyanúgy, mint ahogy mindenkinek más problémái vannak, amire megoldást keres.

Ezek lehetnek bőrrel kapcsolatos aggályok, allergiák, vagy esetleg komolyabb egészségügyi problémák, de a közös bennük az, hogy mindenkinek megvan a saját panasza, amit kezelni szeretne.

Ez az, ahol a KidSafe keverékek igazán hasznosak tudnak lenni!

Azok, akik légzési problémákra keresnek megoldást, de nem szeretik az eukaliptusz illatát, kipróbálhatják a tiszta és frissítő illatú Sniffle Stopper keveréket.

Az olyanoknak, akik az idősebb korosztályhoz tartoznak és inkább érzékeny bőrük van, szeretettel ajánljuk, hogy a Rapid Relief helyett inkább a Sore No More keveréket próbálják ki.

Teljesen az egyéni igényekről és személyes preferenciáról van szó.

A legfontosabb dolog, amit észben kell tartanunk az az, hogy az illóolajok nem diszkriminálnak. Nem változnak meg annak függvényében, hogy milyen idős az, aki használja őket. Nem számít, hogy férfi vagy nő vagy-e. Teljesen elképzelhető, hogy egy bizonyos termék valakinek tökéletesen beválik, míg másnak egyáltalán nem – és ez teljesen rendben is van. Épp ez az, ami nagyszerűvé teszi az illóolajokat.

Ha egy olyan felnőtt vagy, aki a KidSafe keverékeket szereti, akkor nyugodtan használd azokat. Ugyanazokat a jótékony hatásokat élvezheted, mint egy nem KidSafe alternatívánál, de boldogabb leszel, ha azt használod, amit szeretsz.

A Plant Therapy munkatásainak kedvenc KidSafe keverékei

Az én kedvencem a Hello Sunshine! Leginkább azokon a napokon szeretem, amikor kell egy kis lökés, hogy minden feladatnak eleget tegyek. A hab a tortán az, hogy a citrusos illatok amúgy is a kedvenceim.

Brooke, Projekt Manager

 

 A Sniffle Stopper-t egyenesen imádom! Olyan illata van, mint a téli erdőnek és egyszerűen nem tudok betelni vele. A másik kedvencem a Calming the Child. Ez az egyik legnagyszerűbb illat.

Melissa, Tartalom Manager

 

 Az egyik kedvenc KidSafe keverékem a Shield Me. Akkor használom, amikor sétrazni vagy túrázni megyünk. Sokkal jobb illata van, mint a rovarok elleni spray-nek! Azért szeretem, mert természetes és tiszta alapanyagokból készült.

Faith, Kreatív Designer

A Nighty Night a legeslegjobb KidSafe keverék! Nemcsak, hogy nagyon jó illata van, hanem hatásos is!

Tyler, Közösségi Hálóért felelős Manager

A Better than Kisses keverék a kedvencem! Van két totyogó a háznál, akik hajlamosabb kisebb sérüléseket szerezni. Ez a keverék rajtuk és rajtam is nagyszerűen működik.

Danny, Marketing Munkatárs

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Édes narancs

Édes narancs

Édes narancs Kiváló hangulatjavító A Plant Therapy Édes narancs (Citrus sinensis) illóolaja Brazíliából, USA-ból, Görögországból és Dél-Amerikából származik. Az illóolajat a narancs héjának hideg sajtolásával állítják elő. 3 fő alkalmazási terült javasolt: Helyi...

Fájós Buksi illóolaj keverék

Fájós Buksi illóolaj keverék

Az illóolaj, mely segít a gyermekeknek fejfájás esetén! Gyerekek és felnőttek egyaránt megtapasztalták már a fejfájással járó fájdalmat, feszültséget, ennek következtében a nyűgösséget is. A Plant Therapy KidSafe (gyermekbarát) Fájós Buksi illóolaj keveréket azért...

Emésztéskönnyítő illóolaj-keverék – Gut Aid

Emésztéskönnyítő illóolaj-keverék – Gut Aid

Emésztéskönnyítő illóolaj keverék A Gut Aid™ egy olyan Plant Therapy-s szinergiakeverék, amelyet azoknak fejlesztettek ki, akik gyomorpanaszoktól szenvednek és azok enyhítésére szorulnak. Csodálatos mentolos, fűszeres illata van. 100 %-ban természetes...