Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Blog

Mikor illóolajakról beszélgetünk, egyértelműen látszik hogy a vásárlók többségének legfontosabb kritériuma a tisztaság…. És ez érthető! A 100% -ban tiszta, hamisítatlan illóolajok használata annyit jelent, hogy minden lehető jót megkapsz ezekből az olajokból … és legyél szkeptikus az interneten található mesékkel kapcsolatban.

Minél több időt töltesz a keresgéléssel,  annál inkább azt fogod gondolni, hogy egy jelentősen magasabb árat kell fizetned azért, hogy ezt a tisztaságot elérd.  Ellenkezőleg!  A tiszta illóolajok költségesek, de csak egy bizonyos pontig, onnantól nem  az olajat és a palackot kell megfizetni, hanem a gyártó nevét!

A Plant Therapy elkötelezte magát amellett, hogy tiszta, minőségi illóolajokat adjon ügyfeleinek olyan áron, amihez nem kell a családi kasszának a mélyére nyúlni. Hisszük, hogy az illóolajoknak és számos csodálatos előnyüknek mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Nagyon keményen dolgozunk azért, hogy alacsonyan tartsuk költségeinket és leegyszerűsítsük az ellátási láncot.

Lássunk néhány módszert, amellyel csökkenteni tudtuk költségeinket, hogy minőségi és megfizethető illóolajokat kínálhassunk mindenkinek. 

Közvetlen kapcsolatok a termelőkkel

Az illóolajok beszerzése nagyon komoly feladat. Az évek során keményen dolgoztunk azon, hogy közvetlen kapcsolatokat alakítsunk ki a gazdaságokkal, a termelőkkel és a beszállítókkal szerte a világon. Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy tiszta illóolajokat kapjunk, közvetlen forrásból.  Mivel ezek az olajok nem mennek keresztül több kézen, hogy eljussanak hozzánk, az áruk alacsony marad.

 

 

Miután megkapunk egy adag próba-olajat, szigorú tesztelésnek vetjük alá.  Ha nem felel meg a magas követelményeinknek, visszaküldjük. 

 

Twin Falls

Miután beszereztük illóolajainkat, a palackozás, a csomagolás, a teljesítés és a szállítás az idahói Twin Falls-ban történik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szigorú minőség-ellenőrzést tartsunk fenn termékeink felett, legyen szó illóolajokról vagy testápolásról.  Azáltal, hogy egy helyen gondoskodunk a teljes folyamatról, a termékeink palackokba helyezésétől, a kupakok lezárásától a postázásra való felkészülésig, képesek vagyunk költségeinket csökkenteni, és ezzel a megtakarítással is biztosítjuk, hogy megfizethető termékhez juthass hozzá. 

 

Közvetlenül a fogyasztónak

Végül, de nem utolsósorban, közvetlenül a fogyasztóknak árulunk. Amellett, hogy illóolajainkat közvetlenül a termelőktől szerezzük be, közvetlenül NEKED kínáljuk. Nincsen közvetítő hálózatunk, hogy felfújják a végső árat. Nem rendelkezünk értékesítési csapattal, jutalékokkal vagy értékesítési ösztönző ajándékokkal, amelyek megpróbálunk téged arra ösztönözni, hogy több olajat vásároljon a kelleténél. Nem kötelezünk téged arra, hogy havonta vásárolj egy minimum értékben. Az eredmény = megfizethető ár + magas minőség. 

Képzett aromaterapeuták

Noha a dolgok megfizethetősége mindig első számú prioritás számunkra, ez önmagában nem jelentene semmit,  ha nem tudnánk tökéletesen összeállított keverékeket, biztonsági információkat és tiszta összetevőket felmutatni.  Több minősített aromaterapeuta bevonásával, szakértőink részt vesznek a teljes folyamatban, és minden lépésben biztosítják a kivételes termékminőséget. Mi mindig őszinték leszünk arról, hogy mit tehetnek és mit nem az illóolajaink.

Mindezek az intézkedések együttesen lehetővé tették számunkra, hogy megfizethető illóolajokat kínáljunk. 

Tőlünk, Neked, Szeretettel. 

Hogyan találta meg a Plant Therapyt? Mondja el nekünk a megjegyzésben!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Édes narancs

Édes narancs

Édes narancs Kiváló hangulatjavító A Plant Therapy Édes narancs (Citrus sinensis) illóolaja Brazíliából, USA-ból, Görögországból és Dél-Amerikából származik. Az illóolajat a narancs héjának hideg sajtolásával állítják elő. 3 fő alkalmazási terült javasolt: Helyi...

Fájós Buksi illóolaj keverék

Fájós Buksi illóolaj keverék

Az illóolaj, mely segít a gyermekeknek fejfájás esetén! Gyerekek és felnőttek egyaránt megtapasztalták már a fejfájással járó fájdalmat, feszültséget, ennek következtében a nyűgösséget is. A Plant Therapy KidSafe (gyermekbarát) Fájós Buksi illóolaj keveréket azért...

Emésztéskönnyítő illóolaj-keverék – Gut Aid

Emésztéskönnyítő illóolaj-keverék – Gut Aid

Emésztéskönnyítő illóolaj keverék A Gut Aid™ egy olyan Plant Therapy-s szinergiakeverék, amelyet azoknak fejlesztettek ki, akik gyomorpanaszoktól szenvednek és azok enyhítésére szorulnak. Csodálatos mentolos, fűszeres illata van. 100 %-ban természetes...