Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Blog

A Plant Therapy által létrehozott KidSafe (gyermekek számára biztonságos) termékcsalád az első a maga nemében, ugyanis kifejezetten gyermekeknek készült.
A formabontó KidSafe termékcsaládot Robert Tisserand dolgozta ki 2 és 10 év közötti gyerekeknek. Az egyes termékeket és termékek keverékeit Robert úgy alkotta meg, hogy azok, az ebben a korban gyakran megjelenő problémákat és betegségeket vegyék célpontba. Minden termék elérhető 100%-ban tiszta, hígítatlan formában, valamint előre hígított roll-on (görgőfejes) formában is.
Mi magunk is szülők vagyunk, ezért a Plant Therapy-nál a teljes biztonságnál kevesebbel nem érjük be. Éppen ezért kértük fel a világ elsőszámú illóolaj szakértőjét, Robert Tisserand-ot, hogy alkossa meg nekünk a KidSafe termékláncot. Az a szintű kutatás, tesztelés, minőségellenőrzés, amit a KidSafe terméklánc megalkotásakor megcsinálunk páratlan ebben az iparágban.
Az olajaink nemcsak, hogy 100%-ban biztonságosak a gyerekeknek, hanem hatásosak is.
Ha olyan illóolajt keresel, amit biztonságosan használhatsz a kicsiken, akkor biztosan állíthatjuk, hogy a mi termékeinkben ezt megtalálod, ugyanis ezek a szó szoros értelmében páratlanok a piacon.

A KidSafe termékcsalád története

2011-ben a Plant Therapy alapítói elhatározták, hogy megváltoztatják az illóolajokkal foglalkozó iparágat. A cégnek az volt a célja, hogy a legjobb minőségű olajokat a legkedvezőbb áron, közvetlenül a vásárlókhoz juttassa el. Ahogy az általunk kínált olajok egyre népszerűbbek lettek, úgy nőtt a cég is. Ebben az időben vettünk észre egy tátongó piaci rést. Az iparág teljesen elhanyagolta az egyik legfontosabb csoport igényeit — a gyerekeinkét!

Szülőkként, akik a Plant Therapy-nál dolgozunk, szilárd meggyőződésünk, hogy az illóolajok nagy segítéséget nyújthatnak a mi gyermekeinknek és a te gyermekeidnek is. Azonban egyáltalán nem voltak az illóolaj piacon olyan termékek, amelyek kifejezetten gyermekeknek készültek. Gyakran kérdezünk meg szülőket, hogy melyik illóolajokat szokták a gyerekükön használni: Melyik olaj segít leginkább enyhíteni a gyakran előforduló problémákat, mint például az eldugult orr, a kipirosodott bőr és sok-sok más.

kidSafe planttherapy.hu

A Plant Therapy csapata rájött arra, hogy igazi változást tudunk hozni azzal, hogy olyan illóolajokat állítunk elő, amik minden kétséget kizáróan biztonságosak és hatásosak a gyermekek számára. Egyik más illóolajokkal foglalkozó cég sem kísérelte meg ezt a kihívást előttünk, azonban magabiztosak voltunk abban, hogy a minőség melletti elkötelezettségünk segítségünkre lesz, hogy sikeresek legyünk. És így is lett!
Azzal láttunk neki ennek a feladatnak, hogy összeállítottunk egy listát, ami a gyermekeknél leggyakrabban előforduló panaszokat sorolta fel, ezek alatt értjük többek között a különböző fájdalmakat, dugulásokat, összpontosítással kapcsolatos problémákat vagy az immunrendszer erősítését.

kidSafe planttherapy.hu

Szülőkként elkötelezettek vagyunk, hogy ez a terméklánc teljesen hibátlanra sikerüljön. Tudtuk, hogy csakis a legjobbat akarjuk, ezért béreltük fel a nemzetközileg elismert aromaterapeuta szakértő Robert Tisserand-ot, hogy segítsen nekünk kifejleszteni a KidSafe terméklánc keverékeit. Robert tudása az illóolajok világáról páratlannak mondható, ezért roppantul izgatottak voltunk, amikor elfogadta a felkérésünket.

Négy fő követelménynek minden egyes Plant Therapy keveréknek meg kell felelnie:
1. Működnie kell
2. Biztonságosnak kell lennie
3. Kellemes legyen az illata
4. Megfizethető legyen

kidsafe - planttherapy.hu

A KidSafe terméklánc még egy nagyon fontos, ötödik követelménnyel rendelkezik: Minden egyes KidSafe keveréknek kivétel nélkül teljesen biztonságosnak kell lennie gyermekeken felhasználva.

Robert Tisserand-dal való szoros együttműködésünk során meghatároztuk, hogy melyek azok az olajok, amiket meg kell fontolnunk, ha gyermekeknek készülő termékekről van szó. Bizonyos olajokat teljes mértékben elkerültünk, mint például a borsmentát (ami légzési nehézségekhez vezethet), a kakukkfűvet (irritálható lehet a bőrnek) vagy ylang-ylang-ot (allergiás reakciót válthat ki a bőrön).

Végezetül, felfegyverkezve azoknak az olajoknak a listájával, amik 100%-ban biztonságosnak bizonyultak a gyermekek számára, megkértük Robert-et, hogy alkossa meg a hatékony és megfizethető KidSafe keverékeket. Ezeket a nagyszerű keverékeket, csakis a Plant Therapy-nál találod meg.

kidsafe - planttherapy.hu

Ezek nem a „felnőttkori” szinergiák hígított változatai. Kifejezetten olyan illóolajokat tartalmaznak, amelyek gyengédek, ugyanakkor hatékonyak is. Így teljes mértékben lecsökkentettük a kockázatokat, mivel egy fejlődő szervezet nagyobb odafigyelést igényel.

Nem csak gyerekeknek szólnak! Felnőttek is használhatják és élvezhetik ezeket a keverékeket.

Amennyiben 12 év alatti gyermeked van a közösségi terekben a KidSafe logóval ellátott olajok párologtatását javasoljuk az egész család számára!

1–12 termék, összesen 28 db

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Édes narancs

Édes narancs

Édes narancs Kiváló hangulatjavító A Plant Therapy Édes narancs (Citrus sinensis) illóolaja Brazíliából, USA-ból, Görögországból és Dél-Amerikából származik. Az illóolajat a narancs héjának hideg sajtolásával állítják elő. 3 fő alkalmazási terült javasolt: Helyi...

Fájós Buksi illóolaj keverék

Fájós Buksi illóolaj keverék

Az illóolaj, mely segít a gyermekeknek fejfájás esetén! Gyerekek és felnőttek egyaránt megtapasztalták már a fejfájással járó fájdalmat, feszültséget, ennek következtében a nyűgösséget is. A Plant Therapy KidSafe (gyermekbarát) Fájós Buksi illóolaj keveréket azért...

Emésztéskönnyítő illóolaj-keverék – Gut Aid

Emésztéskönnyítő illóolaj-keverék – Gut Aid

Emésztéskönnyítő illóolaj keverék A Gut Aid™ egy olyan Plant Therapy-s szinergiakeverék, amelyet azoknak fejlesztettek ki, akik gyomorpanaszoktól szenvednek és azok enyhítésére szorulnak. Csodálatos mentolos, fűszeres illata van. 100 %-ban természetes...