Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Metro Stone Aroma Diffúzor – Szürke

27 950 Ft 22 360 Ft

1. Távolítsa el a fedelet.
2. Engedjen vizet a víztartályba, amíg el nem éri a vízjelzőt.
3. Adjon hozzá 6-10 csepp illóolajat közvetlenül a vízbe.
4. Helyezze vissza a fedelet.
5. Csatlakoztassa az egységet az áramforráshoz.
6. Nyomja meg a főkapcsolót, és válassza ki a kívánt időbeállítást.

Időzítő beállításai:
1. Nyomja meg egyszer – az egység addig diffundál, amíg kifogy a víz.
2. Kétszer nyomja meg – a készülék 2 órán keresztül diffundál, majd automatikusan kikapcsol.
3. Háromszor nyomja meg – az egység 15 másodperces be / 30 másodperces kikapcsolt üzemmódban diffundál, amíg kifogy a víz. (Ajánlott időzítő beállítás egész napos diffundálás esetén.)
4, Nyomja meg négyszer – az egység 15 perc be / 30 perc kikapcsolt üzemmódban diffundál, amíg kifogy a víz. (Ajánlott időzítő beállítás egész napos diffundálás esetén.)
5. Nyomja meg ötször – az egység 30 perc be / 30 perc kikapcsolt üzemmódban diffundál, amíg kifogy a víz. (Ajánlott időzítő beállítás egész napos diffundálás esetén.)

LED lámpák beállításai:
A LED világít, amikor a diffúzió elindul.
A fény tompításához nyomja meg egyszer a gombot.
A fény kikapcsolásához nyomja meg kétszer a gombot.

10 készleten

A Metro Stone Diffuser stílusos kiegészítője bármely dekorációnak, amely kortárs kifinomultságot kölcsönöz letisztult stílusával és természetes tömör cement borításával. A nyüzsgő Metropolisz kőszerkezeteiből és drámai sziluettjeiből ihletet merítve ez az ultrahangos diffúzor művészi hangulatot kölcsönöz nappalijának, hálószobájának vagy otthoni irodájának. A lágy, környezeti világításnak és a négy időzítő beállításnak köszönhetően teljesen személyre szabhatja a diffúziós élményt kedvenc illóolajaival.

A Metro Stone Diffuser víztárolóval (120 ml) rendelkezik, amely körülbelül 40 négyzetméter területet fed le. Nem igényel hőt vagy vegyszereket, így az illóolajok megőrizhetik természetes jótékony hatásukat. A folyamatos és szakaszos beállításokkal teljes mértékben szabályozhatja, hogy mennyi ideig választja a diffúzort, és nyugodtan tudja, hogy ez a diffúzor automatikusan kikapcsol, ha az időzítő lejár, vagy a víz kifogy. Folyamatos és előírásszerű használat esetén a Metro Stone Diffuser akár nyolc órányi diffúziót biztosít. Ez a diffúzor körülbelül 10 centi széles és 20 centi magas.

Gyakran vásárolt termékek

Értékelések

0.0
0 out of 5
(0 értékelés)
„Metro Stone Aroma Diffúzor – Szürke” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

    Nagy tételben vásárolnál?