Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Mini hordozható aroma diffúzor

13 640 Ft

Élvezd kedvenc illóolajaidat bárhol a Mini Hordozható aroma diffúzorral. Kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően már élvezheted az aromaterápia pozitív hatásait bárhol is légy. Teljesen feltöltött állapotban tízperces ultrahangos párologtatást ad le, amely akár 8 órán át tart. A párologtatás bármikor ki-be kapcsolható a készüléken lévő gomb fel- vagy lecsúsztatás. A párologtató üzemelés közben sárga fénnyel világít, ami zöldre vált ha alacsony a készülék töltöttsége és töltés közben is ezen a színen világít. Miután feltöltődött, csak egy kis vízre van szükséged a 25 ml-es tartály megtöltéséhez, néhány csepp kedvenc illóolajodból, és kezdődhet is az aromaterápia!

De ez nem minden! Töltsd meg a párologtatót tisztított vízzel vagy kedvenc hidrolátumoddal és használd arcodon mint ködös permetező. A bőröd azonnali hidratálásban részesül, és imádni fogod a friss, harmatos ragyogást.

További információkért keresd fel a BLOG-ot!

Helyezd a párologtatót egy lapos és sík felületre. Töltsd fel teljesen az eszközt az első használat előtt az USB tápkábellel.

Ezek után fogd meg az eszközt és csavard le a tetejét, majd önts bele vizet a MAX jelölésig. Adj hozzá 1-3 cseppet a kedvenc illóolajadból. Ezek után csavard vissza a kupakot és csúsztasd le az ki-be kapcsoló gombot, hogy elinduljon a párásító funkció.
A párologtató folyamatosan tíz percig működik, majd automatikusan kikapcsol. Használd a ki-be kapcsoló gombot a párologtató leállításához vagy újraindításához.

Fontos tudnivalók:
Mindig győződj meg róla, hogy a párologtató ki van kapcsolva és nincs csatlakoztatva az USB kábelhez, a víztartály feltöltése előtt.

Gyakran vásárolt termékek

Értékelések

0.0
0 out of 5
(0 értékelés)
„Mini hordozható aroma diffúzor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

    Nagy tételben vásárolnál?