Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Nádpálcás Mandarin & Jázmin diffúzor

6 890 Ft 5 520 Ft

A Tangerine Jasmine Reed diffúzorunk citrusos, virágos és fűszeres aromájával gyengéden illatosítja a teret. Ez a passzív diffúzor gyengédebb, mint az ultrahangos diffúzor, és kiváló választás kis helyekre, az illatokra érzékenyek és bárki számára, aki az enyhébb diffúzort kedveli. Ez a diffúzor keverék mandarin, szegfűszeg és vetiver illóolajokból, valamint más természetes illatokból készül. Az eredmény egy csodálatosan gyümölcsös és virágos illat, amely minden helyiséget feldob. Reed diffúzorunkhoz egy üvegpalack tartozik, amely 4 uncia előhígított mandarin jázmin keveréket és 10 rattan nádpálcikát tartalmaz. Miután a nádat hozzáadtuk a palackhoz, az olaj lassan halad felfelé a nádban, és illatot bocsát ki a levegőbe.

8 készleten

Óvatosan távolítsa el a fémkupakot, helyezzen be legfeljebb 10 rattan nádszálat a diffúzor flakonba, és hagyja 24 órát, hogy az olaj lassan feljusson a nádba, és illatot engedjen a levegőbe. Csak olyan helyre helyezze, ahol a diffúzor valószínűleg nem sérül vagy billen. Az illat felfrissítéséhez fordítsa meg a nádat fejjel lefelé, hogy a nedves végek a tetejére kerüljenek, és élvezze!

FIGYELMEZTETÉS: Tűzveszélyes. Tartsa távol hőtől, szikrától és lángtól. Ne gyújtson nádat. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Szem- és bőrirritáló. Kerülje a szemmel és bőrrel való érintkezést. Szembe kerülés esetén 20 percig öblítse ki vízzel. Bőrrel való érintkezés esetén az olajat szappannal és vízzel azonnal le kell mosni. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Ne nyelje le. Lenyelés esetén azonnal kérjen orvosi segítséget, vagy lépjen kapcsolatba a Toxikológiai Központtal. Az illatolajok károsíthatják a szöveteket, a kész felületeket és a műanyagokat. Azonnal tisztítsa meg a kiömlött anyagot.

Gyakran vásárolt termékek

Értékelések

0.0
0 out of 5
(0 értékelés)
„Nádpálcás Mandarin & Jázmin diffúzor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

    Nagy tételben vásárolnál?