Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Vegyszer mentes koncentrátum – Üvegtisztító

3 770 Ft 1 885 Ft

Szállítás és garancia

Angol megnevezés: Defender™ Glass Cleaner

121 készleten

Ha régóta foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbálnád a vegyszermentes és fenntartható forrásból származó tisztítószereket, ne keress tovább, ez a kezdőcsomag tökéletes számodra!  A csomag egyik fele az üvegpalack, aminek segítségével soha többet nem kell eldobható tisztítószeres flakonokat használnod, a koncentrátumnak köszönhetően pedig (ami a csomag másik fele) 1 üvegnyi sűrített folyadékból, 4x500ml használatra kész tisztítószert keverhetsz.

Azoknak ajánljuk a háztartási tisztítószereinket, akik nem szeretik a kemikáliákat és veszélyes anyagokat otthonaikban, de a makulátlan tisztaságról sem tudnak lemondani. A takarítás után visszamaradó páratlan jó illat pedig egy külön bónusz, ha a mi keverékeinket használod.

Nem tartalmaz: Állat teszt mentes, fehérítő, marószerek, klór, DEA, színezékek, formaldehid, MEA, metilizotiazolinon, parabének, PEG-ek, foszfátok, ftalátok, szulfátok (SLS, SLES, SCS), TEA, triklozánt.

Gyermekektől elzárva tartandó! Szemirritáló!
A koncentrátummal való közvetlen bőrrel való érintkezés néhány esetben allergiás reakciót okozhat. Szembe kerülés esetén mossa le bő vízzel. Hívjon orvost vagy mérgezési központot, ha az irritáció továbbra is fennáll. Bőrrel való érintkezés esetén öblítse le langyos vízzel.
A koncentrátum felhasználható a gyártástól számított 2 évig (megfelelő tárolás esetén). A gyártás dátuma a palack oldalán, az alja közelében található.
A hígítás után az eltarthatósági idő legfeljebb 6 hónap, a víz minőségétől függően.

Tegyen 4 evőkanál (kb 60ml) koncentrátumot egy tiszta, üres 480ml-es spray palackba, töltse fel az üveg többi részét vízzel (kb. 420ml). Használat előtt alaposan rázza fel! A legjobb eredmény elérése érdekében dolgozzon szöszmentes ruhával!

Tárolás és ártalmatlanítás: Szobahőmérsékleten tárolandó. Az üres palackot öblítse el és szelektív hulladéktárolóba dobja el!

Gyakran vásárolt termékek

Értékelések

0.0
0 out of 5
(0 értékelés)
„Vegyszer mentes koncentrátum – Üvegtisztító” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

    Nagy tételben vásárolnál?