Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Vegyszer mentes – Felülettisztító és Üvegpalack spray – Narancs színben

Értékelés 5.00 az 5-ből, 2 értékelés alapján
( 2 )
(2 vásárlói értékelés)

7 490 Ft 3 745 Ft

Szállítás és garancia

Angol megnevezés: Defender™️ Multi-Surface és Glass Spray Bottle Orange

Törékeny! Gyermekektől elzárva tartandó.

33 készleten

Ha régóta foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbálnád a vegyszermentes és fenntartható forrásból származó tisztítószereket, ne keress tovább, ez a kezdőcsomag tökéletes számodra!  A csomag egyik fele az üvegpalack, aminek segítségével soha többet nem kell eldobható tisztítószeres flakonokat használnod, a koncentrátumnak köszönhetően pedig (ami a csomag másik fele) 1 üvegnyi sűrített folyadékból, 4x500ml használatra kész tisztítószert keverhetsz.

Azoknak ajánljuk a háztartási tisztítószereinket, akik nem szeretik a kemikáliákat és veszélyes anyagokat otthonaikban, de a makulátlan tisztaságról sem tudnak lemondani. A takarítás után visszamaradó páratlan jó illat pedig egy külön bónusz, ha a mi keverékeinket használod.

Nem tartalmaz: Állat teszt mentes, fehérítő, marószerek, klór, DEA, színezékek, formaldehid, MEA, metilizotiazolinon, parabének, PEG-ek, foszfátok, ftalátok, szulfátok (SLS, SLES, SCS), TEA, triklozánt.

Gyermekektől elzárva tartandó! Szemirritáló!
A koncentrátummal való közvetlen bőrrel való érintkezés néhány esetben allergiás reakciót okozhat. Szembe kerülés esetén mossa le bő vízzel. Hívjon orvost vagy mérgezési központot, ha az irritáció továbbra is fennáll. Bőrrel való érintkezés esetén öblítse le langyos vízzel.
A koncentrátum felhasználható a gyártástól számított 2 évig (megfelelő tárolás esetén). A gyártás dátuma a palack oldalán, az alja közelében található.
A hígítás után az eltarthatósági idő legfeljebb 6 hónap, a víz minőségétől függően.

A szokásos tisztításhoz: Tegyen 4 evőkanál (kb 60ml) koncentrátumot egy tiszta, üres 480ml-es spray palackba, töltse fel az üveg többi részét vízzel (420ml). Használat előtt alaposan rázza fel.

Komolyabb piszok esetén: Tegyen 8 evőkanál (kb 120ml) koncentrátumot egy tiszta, üres 480ml-es spray palackba, töltse fel az üveg többi részét vízzel (360ml). Használat előtt alaposan rázza fel

Tárolás és ártalmatlanítás: Szobahőmérsékleten tárolandó. Az üres palackot öblítse el és szelektív hulladéktárolóba dobja el.

Gyakran vásárolt termékek

Értékelések

5.0
5.00 out of 5
(2 értékelés)
„Vegyszer mentes – Felülettisztító és Üvegpalack spray – Narancs színben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. Értékelés: 5 / 5
  ( 2 )

  dani.nagy

  Nagyon könnyen és alaposan lehet vele takarítani, nekünk bevált.

 2. Értékelés: 5 / 5
  ( 2 )

  Kiss Viktória

  Tisztítószert szerettem volna kifejezetten a konyhai pulthoz. Ez az amit kerestem! Csodálatosan működik, friss természetes illattal. Használtam más felületekhez is, tökéletes!

  Nagy tételben vásárolnál?