Vásárolj még 25000 Ft értékben az ingyen kiszállításhoz.

Vegyszer mentes – Gyümölcs és Zöldség mosó Koncentrátum és Üvegpalack spray – Zöld színben

8 838 Ft 4 419 Ft

13 készleten

 

Természetes gyümölcs- és zöldségmosónk kiváló, környezetbarát kiegészítője konyhájának. Ez a friss, citrusos mosószer hatékonyan eltávolítja a felületi maradványokat mindenféle gyümölcsről és zöldségről, tisztára öblíti, és nem hagy maga után utóízt. Egy újrafelhasználható üvegpalackkal párosítva ez a teljesen természetes koncentrátum, segít csökkenteni az egyszer használatos műanyagok használatát, és csökkenti a tisztítószerek környezetre gyakorolt ​​hatását. Illóolajokból készült, vegán tanúsítvánnyal rendelkezik.

Gyermekektől elzárva tartandó! Szemirritáló!
A koncentrátummal való közvetlen bőrrel való érintkezés néhány esetben allergiás reakciót okozhat. Szembe kerülés esetén mossa le bő vízzel. Hívjon orvost vagy mérgezési központot, ha az irritáció továbbra is fennáll. Bőrrel való érintkezés esetén öblítse le langyos vízzel.
A koncentrátum felhasználható a gyártástól számított 2 évig (megfelelő tárolás esetén). A gyártás dátuma a palack oldalán, az alja közelében található.
A hígítás után az eltarthatósági idő legfeljebb 6 hónap, a víz minőségétől függően.

Tegyen 4 evőkanál (kb 60ml) koncentrátumot egy tiszta, üres 480ml-es spray palackba, töltse fel az üveg többi részét vízzel (kb. 420ml).

Gyakran vásárolt termékek

Értékelések

0.0
0 out of 5
(0 értékelés)
„Vegyszer mentes – Gyümölcs és Zöldség mosó Koncentrátum és Üvegpalack spray – Zöld színben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

    Nagy tételben vásárolnál?